Pantang orang tua ketika hamil

Untuk zaman sekarang ni perlu lagi ke kita ikut pantang mcm orang zaman dulu . Contoh kalau isteri hamil so suami takbole memancing apa semua . If tak ikut memang akan datang benda buruk kaa atau pun ni semua sekadar mitos ? Plis perlukan penerangan #1stimemom #pregnancy #advicepls #bantusharing #ingintahu

17 Các câu trả lời

Sy masih guna lg pantang larang waktu hamil, supaya kita bleh berjaga kemudian hari, klau sis x nak ikut terpulang la