Sakit gigi

18w sakit gigi..sape pnah sakit gigi masa mengandung..tak boleh cabut kan?makan ubat pon tak boleh ye?

5 Các câu trả lời

Boleh cabut. Mmg ibu mengandung akn sakit gigi sbb baby sedut kalsium. Sy stp kali pregnant cabut gigi.. Xleh nk di elak.. Gigi tetiba jd mereput.. Nak X nak kene cabut. Dlm buku Pink pun ade ruangan utk cek gigi sepjg pregnant.. Gi klinik gigi sis, jgn di tahan2.. Sakit gigi ni ibarat cam sakit nak bersalin 😁 kuar abis air mata

Sy dulu 8minggu cabut gigi sb sakit denyut nk mkan xboleh,kumur air garam pun xjadi..gi klinik swasta doc check gg tu dh rosak dia terus cabut..dia ckp takde msalah pun cabut gg msa mgandung..

iya sy 14minggu da skit gigi sgt..smpai trkluar air mata

second trimester boleh sis. jgn di tahan2 merana nnti

boleh je sis