MENGIDAM

Hi, tumpang tanya. Kandungan sy dh 21 week. Sy ngidam lama dh nk mkn lamp chop. Boleh ke makan? Tak bahaya?

16 Các câu trả lời

Makan je selagi takda apa2 alergi, mkanan masuk perut bkn masuk rahim. Mkn lamb jgn mkn lamp, nangis suami nak ganti yg baru nanti 🤭

5y trước

Hahahaha tak perasan typo🤣 btw thanks 🥰

Mase kandungan 7 bulan , sy teringin makan sate kambing masakan jawa . Hbes 7 cucuk je 🤣 . Makan laa , kang terliur susah tau hehe

Boleh sangat makan lamb chop, saya masa mengandung banyak kali makan hahaha dah nak bersalin pun asyik makan kambing je😂😂😂

Lamp chop jgn makan, tp boleh mkn lamb chop 🙈🙈 gurau2 je puan. If tak alergik dgn lamb chop mkn la tp berpada2.

5y trước

Hahahaha tak perasan typo🤣 btw thanks🥰

Lamp chop tak boleh sis. Kenapa nak makan lampu 😱 tapi kalau lamb chop boleh je hehehehe

Boleh je makan.. Tp mcm saya, lepas makan, panas semacam.. Kena duduk depan kipas.. 😂

Blh je sis..knp tak blh ea?? 😅In shaa Allah xde pape n bhya jika mknnya..

Boleh. Selagi belum bersin, makan je apa-apa 😁

Lamp xboleh mkn...lamb boleh sgt😅

5y trước

Hehe😂😂

makan je apa nak makan sis.