Mengidam makan arnab .

Hai semua . Selamat mlm. Ada tak ibu2 kt sini ngidam nk makan arnab? 😅 Saya ngidam nk makan arnab masak lemak . Baru lpas mkn tadi berbuka di kedai. Boleh ke ya ? Sbb teringin sgt² 😂

1 Trả lời

arnab boleh makan. sedap. buat satay lagi sedap. dulu masa sy duduk klantan. ada sekandang arnab. nak pindah melaka takkan nak bawak. so semua sembelih buat satay. ❤️ cuma jgn mintak sup kaki harimau lah. yg tu tak boleh