Tumpu darah

Tumpah darah tp tak sakit perut tak rase apa2 .. sape ada pengalaman cmni ?

Tumpu darah
7 Các câu trả lời

sama mcm saya , tumpah darah tak rasa sakit lg lg tak rasa pitam . padahal darah byk keluar . alhamdulillah 3 hari kat hospital kena cuci rahim .

Hi sis! Awk mcm mana ye skrg? Dr ckp tak punca sbb apa? Saya pun baru je alami benda sama, 14w , tumpah darah tapi baby dan rahim ok je 🥹

2mo trước

Hi . Sy skrg Alhamdulilah ok baby masih bersama sy . Dr pon tk thu nk ckp punca tu sbb ape. Sbb sy ni tk buat kje rmh sy bnyk rehat je .bgn mkn tdo je. Skrg baby dh 22w2d 😊

Alhamdulillah sis dan baby baik2 saja. Terkejut saya tengok gambar ni😭 Sis dah berapa minggu ya sekarang?

3mo trước

Alhamdulillah. Semoga sis selamat hingga melahirkan. Doakan saya juga geng due Nov24 ni🤲

cam saya baru lepas bleeding, baby oky semua skrg ada masalah uri kebawah plak

allahu sis ...semoga cept sembuh...jngn buat kerjaa berat oke...rehat dulu...

3mo trước

Alhamdulilah sis sy dgn baby baik2 sje

sis tlg pegi check dkt klinik. risau saya tngok. moga yg baik2 saje baby

3mo trước

Kne tahan wad 2hari 3mlm .. Alhamdulilah cek semua ok . Baby pon ok

sakit or tak no 2. no 1 pi pac.

3mo trước

Dah pergi hospital sis. Alhamdulilah cek semua baby ok