Sape ad pnglaman tumpah darah mse dlm pantang. Blh share tk

Sape ad pnglaman tumpah darah mse dlm pantang. Blh share tk#seriusnanya #firstbaby #ingintahu #bantusharing #firstmom

5 Các câu trả lời

Saya tumpah darah mase pantang bulan 4 thun ni. Tp xpergi hosp, sbb xthu. Tp mase check KK sy bgthu nurse. Dia kata lain kali tmpah darah trus pg hosp. Alhamdulillah, sy tak apa apa. Cuma HB rndah. Mgkin renyah sgt mase pantang. Kalau puan ada tmpah drah, trus pg hospital.

eh mommy tgh tumpah darah ke ni? atau dah dpt rawatan? kalau tgh tumpah darah terus ke hosp mommy. bahaya.

dh dpat rawatan blm.. bab² tumpah darah mmg kena segera ke hospital risiko nyawa

dah dapat rawatan

pergi cek