Darah apa yg keluar ni ya??

Hi nak tnya, saya bru 6week tp ada keluar darah lendir bangun pagi2 td.. darah apa ya tu? Tapi perut tak sakit apa2 pn… adakah tanda2 keguguran?🤔😣

2 Các câu trả lời

Kalau early pregnancy ada 2 sebab sis. 1)tanda penempelan 2) tanda gugur. Biasa penempelan darah sikit je. Apa2 pon sis boleh buat checkup / scan dah 6-12weeks utk tgk janin ;) InshaaAllah takde pape

3y trước

Nak ty cmner ye kandungan sis skrg?sy mengalami sama seperti sis keluar darah lendir…risau jgk nie

Pegi klinik tak minta ubat kuat rahim ke sis? Selalunya Kalau spotting awal2 ni dr bagi ubat kuat rahim. Mcm saya. Lepas tu kena byk berehat bedrest. Jgn bt kerja rumah berat2. Jgn byk berjalan

3y trước

Doc tak bagi ubat kuat kan rahim hnya folic asid shj.. esok sy try pegi lagi klinik