nak tanya ?

nak tanya ,kalau keluar darah ade rase sakit ke kat perut..atau dia keluar darah tak rasa apa²,,kalau tak rasa apa kene sentiasa tenguk ke? ?

2 Các câu trả lời

Biase akn sakit..klau xsakit..kne jg g hspital..bpe weeks..preggy..sbb sy kua darah ktul..tp xsakit..timentu 16 weeks..g kcemasan..cek bby smua ok..alhmdulillah..bedrest bnyk2..tp apa2 kne rujuk doc

Berape minggu puan..? Cuba pakai pad sepanjang hari.. Boleh tgok..darah tu byk or tak.. Yg keluar darah masih merah or gelap.. Segera ke klinik jika bleeding berterusan.

5y trước

Kadang kes bleeding..symptom sakit di perut xde.. Kalau berterusan ..kena bersiap ke klinik ye.