Askm.... Sya nk tnya pendpt mummy2 smua... Boleh ke klau kita cmpur kan syur ke dlm susu anak.??

Tpi syur tu diblend... Sbb anak sya xmkn syur lngsng... Dh brmcm cara dh sya buat tp ttp jgak xmnjdi...sya dh buat mcm ngan doktor atau ibu2 bg cara tp ttp xjdi jgak... Last2 sya trpikir kan satu cara, iaitu cmpurkan dngan susu yg dya mnum.??? Dn alhamdulillah stkat nie okey...tu sya nk tnya kalau kita cmpurkan mcm tu apa khasiat susu atau syur tu ada tk..??? Sbb tkt jgak klau mnum cmpur cmtu tpi xde ape2 khasiat...hrp mummy2 dpt mnbntu dn bleyh bg cara lain ke.???t.kaseh

2 Các câu trả lời

Umur 6 bulan ke atas da boleh da letak sayur sikit. Blend sekali dengan bubur

Anak umur berapa ya sis. Kne tgok umur baby juga.