Bengkak susu

TOLOOONNGGGGG! Saya tak pandai bab ni. Ada yang pernah consume Shaklee Lecithin? Untuk surutkan bengkak susu? Effect baby tak kalau sy masih bf? Saya tak tahan sakit sangat. Susu banyak sangat setiap 2 jam dah kena pam sampai sakit. Saya taknak luka. ?

9 Các câu trả lời

Saya pernah bengkak susu. Tuam pun tak surut. Saya makan lecithin jenama blackmores beli kat guardian/watsons. Berkesan malam makan, subuh dah surut.