Kehamilan

Tolong ajar cara kurangkan bacaan gual dalm badan ,frist 5.0 now jadi 6.0 pula macm nak Turun balik dengan normal level please share tip wit fast because hari isnin nanti nak minum air gula ni

3 Các câu trả lời

5.0 & 6.0 ni sis check time bila? Sebelum makan? Or selepas makan? Dia ada bacaan berlainan sebelum n selepas makan

1y trước

Sebelum mkn kena bwh 5.3 Selepas mkn bwh 6.9 Nanti jumpe kaunseling pemakanan Dia bg tau n ajar