Cara kurangkan bacaan gula dlm darah (bsp)

Ada tak mommy2 kat sini trsangkut minum air gula kali kedua?ada kencing manis..bacaan gula tinggi..ada tak cara supaya pemakanan yg sihat supaya gula kite ni jd normal..tak brlebih smpai nk kne masuk wad n cucuk insulin?

2 Các câu trả lời

try consume mnyk kelapa dara ibu(mkdi) fam sy history deabtes , time preggy hari2 mkn mnis , tp bila consume mkdi xpnh sngkut pon

5y trước

try tgk kt group info ibu hamil kt fb , rmai agent y post psai mkdi ni

Try amalkan air limau kasturi suam tnpa gula..

5y trước

😘