Minum air gula

Esok kena pergi KK utk minum air gula. Sis nervoussssssss please share tip supaya tak muntah😭

2 Các câu trả lời

puasa dri pkul 10mlm sampai amek darah kali ke2 lps mnum air gula. boleh je mnum air masak masa puasa tu. duduk, baca doa, tahan nafas mnum air gula sekali jalan semua. syarat dia lps mnum air gula jgn muntah. kalau muntah kena buat balik.

Puasa btul2 sbb bila perut kosong sng nk minum air, dtg awal dpt air yg suam2, minum terus jgn fikir byk. Rasa mual, stop ambil nafas, smbung smpai habis.

2y trước

Puasa tu means tak boleh minum air kosong langsung ke sis?