Asalamualaikum sya nk Tanya tentang lewat period walaupn x lepas dalam boleh Hamil ker

Tlg ye ibu2 bgitau.. Sbb Blum buat test urine lgi ☺.. Lewat 3 ari dh.

11 Các câu trả lời

para ibu & ayah juga, tolong belajar & kaji lebih lagi tentang waktu subur & pra-ejakulasi lagi2 jika ada anak masih kecil/menyusu. jika nak bersama & merancang sendiri, pastikan bersama di luar waktu subur & pakai kondom (sila cek saiz kondom & teliti sebelum guna kot bocor). jika gunakan alat perancang, penting juga untuk bersama diluar waktu subur & pakai kondom. org kata double triple protection. jika tidak, peluang untuk mengandung amatlah tinggi. harap maklum.

BOLEH. masa proses duk buat tu wlaupun belum klimaks, ada benih yg lepas masuk dah . sbb tu nak rancang sendiri kena ada ilmu bukan sekadar buang luar jeee...

boleh. sbb sy mcm tu🤣 ank sulung time tu baru 9bulan yg dalam perut dah sebulan😂😂 rupa nyaa dalam proses tu pun ada air mani yg kluar. tu yg boleh sangkut tu

lelaki ade masa dia xsedar dia dah reach pre ejaculation..so ada possibility la utk kita pregnant..kalau xpki pape lg laa

awak dlm ni xde ahli nujum. possibility nak hamil tu still ada. nak tau awak kena check upt

Waalaikumussalam. Boleh buat upt dulu. Kalau negatif boleh jumpa dengan doc untuk tahu kenapa period delay

2y trước

Sama²

Opkos la boleh preg..llki bukan prsan n tahu pn air depa tu kluo awal sikit or ape..btter g cek

boleh sis..even lepas dlam pon berpotensi jugak pregnant.kdg terlepas tanpa sedar.

bru 3 hri..bukan 3 bulan..sabar ye

mcm sy..rancang sndri..sangkut 😅

2y trước

Ye ke boleh sngkut walaupn rncang sendiri... Mggu dpn bru Cuba cek..