Dah lewat haid 22hari tpi masa lewat haid hari ke10 buat urine test negative,perlu ke buat test lgi?

Ada tips ke untuk hamil lagi? #anakkedua

2 Các câu trả lời

Hai sis. Cubala cek kut² ada rezki. Sy haritu period lewat 22 hari baru detect. Masa minggu kedua, 14 hari lewat period, sy cek upt negative, pergi scan klinik rahim baru menebal. Next week minggu ketiga repeat cek upt baru naik 2 line samar2. Doktor ckap sbb penempelan lambat, so persenyawaan jgk lambat. Alhamdulillah skrg baby dah 32weeks 🥰

11mo trước

Alhamdulillah tahniah sis, iyaa nnti sy try buat upt test lgi..

period sebelum ni ok?

11mo trước

period okay je sebelum ni