Masalah Tidur Waktu Hamil

Tipu lah kalau anda tak alami fasa susah tidur waktu pregnant, betul tak? Pusing kiri tak kena, pusing kanan pulak tak selesa. Haih, bila nak tidurnya ni?! Haa, cuba share sikit pengalaman anda dekat ruangan komen, Mommies!

Masalah Tidur Waktu Hamil
20 Các câu trả lời

tiap mlm mesti pinggang dan belakang rasa sakit...sllu sy letak bantal kat belakang dan mgiring ke kanan ☺️

Haah. Walaupun baru 15weeks. Saya susah tidur. Tak selesa dan kerap nak terkencing.

dari awal mengandung sampai ke 20 minggu tidur mengiring lenguh habis satu badan.

Tidur nyenyak tp balik2 bangun nak terkencing dan kaki cramp 🤦🥺🥺

Tengah alaminya. Kadang2 terjaga tengah malam sebab hurt burn.

trim ke 2&3 susah betul tidur, subuh2 baru dpt tidur

23 munggu dah alami susah tidur

tgh alami ..🥴

baik