Saya selalu tido dlm keadaan tiarap.. Kalau tak sy susah nk tido... Tak pe kan tido tiarap ?

Tido tiarap

4 Các câu trả lời

Mak sy mase pregnant kan adik yang nombor 3 dulu mmg sampai bersalin tido meniarap.sy tiap kali balik dari hostel tgok mak tido dgn perut besar tu smbil meniarap hahaa alhamdulillah ok je hik3

Saya pun tido meniarap :( kepung macam mana lah kiri kanan dgn bantal, bantal tinggi mesti bangun tido dalam keadaan meniarap. Kita tido mmg tak sedar apa

Sama la saya pon selalu tido tiarap esk pagi bngun perut sakit sikit🥴

Bila kandungan dah besar tak sesuai puan.

2y trước

Biar betul???