Baby tido tiarap

Hello semua. Baby 4m7d dah mula aktif tiarap. Harini 1st day dia bole tido tiarap sendiri. Soo sekarang ni patut pantau n letentang kan balik ke macam mana yaaa?? Ke patut bedung kaki je?

Baby tido tiarap
6 Các câu trả lời

dia selesa mcm tu. cuma awak kena pantau. jgn letak bntl atau selimut okay. sebijik mcm baby sy smpi sekarang setahun 7bulan. ada masa position baby tdo mcm ni. hee. ini gmbr sebelom sy kalih balik position dia tido. jenis anak sy mmg dia akan tido berpusing 360degree dgn bermacam2 gaya tido. sendal bantal pon xjadi apa. nnt dia ambik bantal tu dia buang tepi😅

2y trước

yes, sama la kita.. ubah je posisi tidur dia.. dia auto jaga.. terus duduk😂.. jenuh pujuk utk suruh tdo balik..

saya anak dari lahir x pernah bagi bantal even keliling pon x berbntal..ntah la prasaan takut anak telengkup bntal tu kuat sangt..saya nagsuh budak pon saya ketepikan bantal..dah jadi mak2 ni kan overthinking lebih

tiarap ni okay sis KALAU dy dah pndai terlentang sendiri balik.. which is for 4m baby belum pndai lg kan.. so, kena bantu dy tidor terlentang/mengiring.. takut lemas/SIDS.

10mo trước

💯

elok letak bantal dekat tepi die spaya die xdapt tido tiarap. kena baiki smuula position die takut lemas.

Alhamdulillah...

pantau je