Bolehkah saya bagi ank saya 2 jenis susu formula untk menaikkan berat badan d

Tidak mengalami sembelit

4 Các câu trả lời

better puan try beli satu jenis susu formula sahaja.puan try susu s26 anak saya dah cuba. berkesan kalau puan nak try sample dlu pun boleh. ni saya sharekan link nya Puan boleh dapatkan sample/pek percubaan percuma dekat sini tau https://www.wyethnutrition.com.my/free-sample-s26-gold-progress'"

3y trước

kalau utk anak sy ok je..kalau nk blh tekan link tu utk dptkn sample dahulu

bg saya, tidak ada masalah kalau anak ok.

Bby sis berapa bln ye

cuba 1 dulu