2 jenis susu formula

Saya nak tanya bolehkah beri bby 2 jenis susu ? Cth mlm susu lactogen siang susu anmum ? Maaf jgn kecam 😊 saya tanya sbb nak tahu 🤭

2 Các câu trả lời

Xboleh. dah tau setiap susu tu lain rumusan susu dia.. Kalau nak kena campur2 mcm yg awk ckp kesian la perut baby tu, lagi satu rasa susu tu beza x sama awk nak ke anak awk keliru dgn rasa susu tu last2 dia reject susu fm tu nt..

1y trước

ok sis thankyou 😊😊😊

for me xperlu campur2 la. stick to one brand. if bby xsesuai kita tak tau mana 1 susu yg perlu tukar.

1y trước

ok sis thankyou ☺☺