Pengaruh Kartun Huggy Wuggy, Anak Ambil Gunting Tikam Adik!

Tidak dinafikan ramai ibu ayah pada hari ini memberikan telefon kepada anak yang masih kecil sebagai "senjata" dalam mengawal mereka. Namun tahukah anda anak-anak terdedah dengan pelbagai kandungan di internet termasuklah kartun Huggy Wuggy atau PopplyPlayTime. Huggy Wuggy atau poppy playtime merupakan kartun yang tidak sesuai ditonton oleh kanak-kenak kerana mengajarkan unsur ganas dan tidak elok. Jom baca ni: https://my.theasianparent.com/huggy-wuggy-kartun-bahaya

Pengaruh Kartun Huggy Wuggy, Anak Ambil Gunting Tikam Adik!
5 Các câu trả lời

tak faham jgk, knp ramai ank² suka tgk cite kartun ni ye?😅padahal tgk rupa pun dh seram & hodoh. tak comel langsung kartunnya🤔

Hye mummy, ketika bersama saya keluat lendir koko adakah normal . Setiap kali bersamaa akan keluar lendir tu ..

huggy wuggy ni tgk pon dah seram.. cemana la korang boleh bagi anak tgk. iiieee

Seram... No screen time for under 2 y.o. Kawal screen time slps tu.

Ya ada baca kartun ni bahaya. Kartun dan patung rupa dah horror