Arnab bing kartun yang annoying?

Anak saya obses dengan kartun di youtube ni. Tapi bila saya tengok balik watak Arnab Bing ni sangatlah annoying.Suka bergaduh,pecahkan barang tak suka berkongsi dan sangat cuai.Watak Flop pula watak yang tidak bagus kerana hanya biarkan tindakan cuai Bing.Anak saya pula ketagih tengok kartun ni. Macam mana saya nak stopkan ye?

5 Các câu trả lời

Kalau dah pandai search cuba tutup internt pada phone dan download kartun yang bermanfaat. Moga dipermudah urusan kita 💜

Ada platform durioo. Katanya bagus utk anak2 tengok sbb ditapis, founder org Melayu. Cuba subscribe

Boleh follow fb/telegram taufiq razif. Anak umur berapa

2y trước

Ada banyak tips drpd FB taufiq razif tu

block je channel/akaun yg anak tengok kartun tu.

alihkan perhatian..bg tengok Omar Dan Hana..upin ipin