Kartun mana anda pernah tengok ya?

Mesti ada paling tidak pon 1 jenis kartun kegemaran kita sepanjang membesar, betul tak?😍 Haaah jom kira ada berapa banyak kartun yang anda semua pernah tengok & berapa jumlah poin anda 😉

Kartun mana anda pernah tengok ya?
47 Các câu trả lời

1.𝚝𝚘𝚖 𝚊𝚗𝚍 𝚓𝚎𝚛𝚛𝚢 2.𝚍𝚘𝚛𝚊𝚎𝚖𝚘𝚗 3.𝚜𝚑𝚒𝚗 𝚌𝚑𝚊𝚗 4.𝚙𝚘𝚔𝚎𝚖𝚘𝚗 5.𝚙𝚘𝚠𝚎𝚛 𝚙𝚞𝚏𝚏𝚐𝚒𝚛𝚕 6.𝚗𝚒𝚗𝚓𝚊 𝚑𝚊𝚝𝚘𝚛𝚒 7.𝚜𝚙𝚊𝚗𝚜𝚋𝚘𝚋 8.𝚔𝚊𝚛𝚝𝚞𝚗 𝚋𝚊𝚛𝚋𝚒𝚎 𝚊𝚗𝚍 𝚙𝚛𝚒𝚗𝚌𝚎𝚜𝚜

1.pokemon 2.spongebob squrepant 3. Dexter 4. Anjing purple tu ..(xingt tjuk) 5.tom n jerry 6. Doraemon (fevret smpi skg🤭) 7.dragon tales 8. sinchan 9.powerpuff girl 10. ninja hattori kun Haha..byk jgk tngo katun dlu2🤭🤭 katun lbih membahagiakn berbanding tngo drama😂

2y trước

1, pokemon 2,doraemon 3,sinchan 4,And ninja hattori kun

1.pokemon 2.spongebob squrepant 3.tom and jerry 4.doraemon 5.dragon tales 6.sinchan 7.powerpuff girl 8.ninja hatori 9.shaun & sheep

1.Spangebob 2.Doraemon 3.sinchan 4.Ninja hatori 5.Tom & "Jerry 6.kartun barbie and Princess ♥️♥️

pokemon, SpongeBob, dexter, tom n jerry, doreamon, shin can, Powerpuff girls, sheep, ninja hatori

Pokémon, spongesbob, Tom and Jerry, doraemon, sinchan, Powerpuff girl, ninja hatori

pokemon, tom and Jerry, Doraemon, Shinchan, power puff girl, Hagemaru, Shaun & sheep

pokemon, spongebob, tom n jerry, doraemon, sinchan, power puff girls, ninja hattori

Pokemon SpongeBob Tom and Jerry Doraemon power puffgirl Shin Chan ninja hatori

pokemon, SpongeBob,tom and jerry, Doraemon,sin chan,ninja boy