Sye dh nk msuk 8 bulan

tibe cirit birit..ade tk tip nk rawat dan bahaya ke cirit birit bgi ibu hamil

2 Các câu trả lời

bole jadi tanda2 jugak nak besalin.. sbb cirit birit bole meyebabkan preterm contraction. mcm sy 18 weeks 11kali cirit dlm shari. alhamdulilkah cepat treat on antibiotik sbb buat perut preterm contrac. better pg hosp biasanya kalau biasa ja drg akan drip air bahaya ibu tak ckup air

Jika cirit birit lebih 4 kali sehari berterusan 48 jam, risiko dehidrasi. Jadi minum air kosong secukupnya dan amalkan BRAT BANANA RICE APPLE TOAST