Assalamualaikum nak tanya normal ke 36weeks4hari dye Tibe Tibe cirit birit? Ulang alik je dari tdi

Cirit-birit

5 Các câu trả lời

xnormal .. sy tanda bersalin tu, sy xthu org lain, tp sy mmg cirit birit 3hari sblum bersalin 😅 sy cirit smpai xde bnde nk kluar dh dlm perut, pakej muntah berpanjangan pdahal mknn yg sy amik mmg mknn spnjang sy pregnant, means xde amik mknn yg pelik2 .. sis standby ye 😁

1mo trước

yeke sis? Saya ikutkan due 8/5 ni , tapi baru Harini dye cirit birit. petang tadi sampai lah maghrib. penat dah ase nak ulang alik tandas ni. kjp ok kjp sakit perut

tak normal. boleh jadi salah makan, boleh jadi angin, boleh jadi tanda nak bersalin. tapi kalau tanda pun, soft signs je. maksudnya takde kepastian akan bersalin lagi berapa hari ke berapa minggu ke. saya first pregnancy dulu start dari 36w dah mula cirit birit.

doktor kata tu boleh jd tanda nak bersalin..sye ank first mmang ada cirit birit masa nak bersalin..sye bersalin 2 minggu awl dari due date

Haah sy pon sama 33weeks ni. Straight n rasa mcm period pain je brp harini. Sakit pinggang sgt2 smpai solat pon kerusi je

Saya anak first dulu 35w start cirit birit, turun tanda lendir darah masa 36weeks 2days. 36weeks 4days selamat bersalin.