Hi ibu ii ade ke yg cirit birit 32minggu

Smalm sye cirit birit seharian .. senak perut kjp dtg kjp pergi hrini cirit birit dh oke cuma senak perut kjp dtg kejap pergi ade ke yg mcm sye smalm ngam ii 32minggu jdi mcm tu

1 Trả lời

sy ad skli cirit birit tp skrg btuk demam xkrg2 ubt dh mkn nk bt test tkut sbb priod sy lmbt lg klu diikutkn ad blh kgsi ap tanda awl prgnant sy cnfius

1y trước

sye first time pregnant mula ii tktau pun prengant mula ii dpt tau tu sbb bdan rse tkselesa lain mcm period tkdtg nk dekt sebuln jgk laa . better awk cuba pregnancy test murah je kat farmasi