Kulit baby

Tiba2 kulit baby jadi macam ni. Baby dah 4 bulan, sebelom ni ok, rasa nya xde tukar apa2 , sperti sabun, lotion, sabun cuci dan sebagainya. Baby xde mcm menggaru, dari newborn pakai sebamed, mandian lotion. Tapi tiba2 jadi mcm ni. Kenapa ye? #pleasehelp #bantusharing #skin #mummy2023 #augustbaby2023

Kulit baby
2 Các câu trả lời

sye x tw la normal ke.. Tp anak sye pun jd mcm tu kt lutut.. sye sbun n lotion mcm biasa je (gne brand yg sme).. lme2 hilg sendri ble baby mkin besar..

5mo trước

Owh ye eh, sbb dia xde menggaru dan merengek. Cuma saya risau tngk mcm tu. Sbb dia akn jadi gelap sikit kulit