xboleh mnjahit

tgh khusyuk mnjahit tetibe mak mertua menjerit,terperanjat sy..dia kata org ngndung xboleh mnjahit..nnti terkene pd anak..tp sy dh siap mnjahit dh..xnak percaya,tp risau juga..huhu

2 Các câu trả lời

Kenapa tak boleh pulak sis? Saya dan mak saya siap menjahit lagi semua kelengkapan baby , Alhamdulillah anak2 semua sihat sempurna 😁 . Pelik juga ni.

5y trước

Alahaiiii😂. Cakap kat mil, lagi bagus kalau mak doakan dan sebut baik2 je . kata2 mak tu doa yg Allah makbul .

haah.. org pregnant pantang nye x boleh mnjahit.. tapi xtwu la kn.. 😅

5y trước

huhu cmne tu,dh siap mnjahit dh..betul2 terlupa