Sakit bawah perut

Salam mommies, ada tak yg sama mcm saya? Dah 2 minggu ni sakit bawah perut, jalan sakit, baring nak tukar posisi kiri ke kanan pun sakit sampai ke area bawah faraj dan ke peha . Saya tukang jahit , beberapa sebelum sakit ni saya ada mnjahit nk siapkan semua tmpahan sbb nak berehat dh. Dlm berapa hari juga mnjahit smpai jam 1 malam . Adakah sbb duduk yg terlalu lama? Tadi temujanji ada bagitu doc, doc ckp normal sbb baby mmbesar . Tpi mcm masih risau juga laa sbb dah 2 minggu sakit ni tk hilang2 🥺 kandungan dh 30 minggu

2 Các câu trả lời

Rasanya duduk lama Sgt,.. Sy pun Sebelum nie sakit cam tula.. Cuma Hati-hati dan take care je... Insha'Allah xde apa.. Semoga dipermudahkan

mungkin sebab lama sgt duduk kot