menjahit masa mengandung

Aslmlikm...sya nk tya pndpt sikit...krja sya ni mnjahit....da tak kesan2 pda bby klau byak sngat duduk atas krusi msa mnjit...

2 Các câu trả lời

wssalam sy pun menjahit jugak.. bulan 8 hritu sy gugur ank first.. mungkin kuat menjahit baju raya.. alhamdulillahhh ni pregy lg 4week.. better slow2 la menjahit ...sbb menjahit ni tulang blkang jd sakit ... bbyakkan rehat ye sis😊

5y trước

ye sis sy pun sama..menjahit ni dah memang jd rutin n kerja kita dah.. sakit pun tetap nk menjait jugak.. tpi kena bnyakkan rehat la sis

Sy dlu masa mngndngkn anak first pn suka sngt menjahit,,tapi sykr la bby ok je slmt