Tumpang luah

Tgh berpantang berperang dgn emosi n rasa macam nak meroyan sebab stress dgn suami tp terpaksa kuat demi anak, dlm kepala otak mindset nak sihat cepat nak jaga anak pastu nak balek rumah parent sendiri tp husb tak bagi. Rasa nak je lari rumah, sy ni dahlah first mom even nak pakaikan pampers anak pun sy baru belajar. Dgn tak cukup tidur n nak ngadu penat dgn suami pun nanti dibanding bandingkan dgn penat dia. Mampu nangis dlm hati je

2 Các câu trả lời

sabar ye sis .. sy pun lalui benda yang sama time anak nb smpai 3 4bulan .. smpai 1tahap rse nak bunuh diri, tp bila pandang anak, dia xde sesapa sis utk teruskan hidup .. kita je ibu dia yang xkan tinggalkan dia 🥰 insyaAllah semua tu xlama taw, hugs!