happy tengok semua orang dpt double line

teringin sgt nk mengandung lg..tapi masih tiada rezeki.. anak sulung dh masuk 4tahun.. kawan2 nk tmbh je , terus lekat..😭 ibu ibu semua..tolong doakan sy..semoga 2021 ada rezeki utk saya ❤️ aamiin aamiin 🤲🏻#bantusharing #mommybuntu #jangandibully #Nanya

5 Các câu trả lời

sis, cuba track hari ape sis subur. bila dah tahu, sis tanam benih hari tu. insha allah, kalau ada rezeki. dapat la baby cuba try ovulation test kit. boleh tahu hari subur kita bila ☺️

Saya de jual produk berasaskn mknn sunnah... Alhamdulillah, ramai y amalkn menjd...nk cuba,blh pm saya insya Allah #sekadarmembantu

try opk sis InsyaAllah lekat. sy 7bulan ttc lps gugur 2 kali. firstime gna opk trus lekat bby yg skrg 😊

3y trước

period teratur tak?

hye mommy ..sye doa kn mommy moga2 dikurniakn zuriat 1 hari nty amin3. .🥰😍

Aamiin smga Allah bgi kita rezeki tahun ni insyaallah Aamiin saya juga mau ibu²