baby

Sy teringin nk tmbh ank yg ke 3. . Tak tau knpe kli ni sy rasa kecewa sgt bila test upt -ve.. Ank sy yg sulung 6tahun, kdua dah 2 tahun.. Sy merancang sndri dari dlu. Alhamdulillah sblom ni sy rncang mmg lekat.. Tpi kli ni sy rncang nk tmbh masih blm ade rezeki.. Ade tips utk mudah lekat tak.? Doakan sy smoga dikurniakan baby lgi

1 Trả lời

Sabar sis..innshaa allah . Teruskan usaha lg..❤🤲moga ada rezeki sis tahun 2020 ni...Aamiin