Takde nafsu semasa pregnant

terbaca poll dalam app ni pasal siapa yang selalu start dulu untuk bersama, saya terfikir masa tengah pregnant ni suami yang selalu start dulu. saya pulak kadang kadang je nak normal ke tak eh?? ke sebab badan penat sangat. kadang bila foreplay pon lama sangat nak basah, suami pon ada la jugak merajuk. tapi kita nak explain dekat suami pon tak tau sebab ni 1st pregnancy. mommies ada tips tak? maaf tanya dalam ni tapi kesian pulak dekat suami, takkan nak kena puasa sampai bersalin ye dak? 😅#SeriusTanya #bantujawab #firstmom #ingintahu #share²lah

1 Trả lời

Atas orang jugak sis Bab ni kena bincang slow talk dengan suami

2t trước

so normal jela eh kalau time pregnant ni takde nafsu sangat? tapi suami faham je cuma saya jela kesian dekat suami :)