Pertanyaan

Tengah preggy boleh makan maggie ke?

13 Các câu trả lời

Kalau boleh jgn terlalu kerap tapi klau mengidam sangat mee nya tu rebus then buang air dulu baru tukar air baru and perencah jangan guna banyak. Last tambah la pape sayur ke nampak sihat sikit 😁

Boleh tapi jgn selalu & cukup lepaskan rasa mengidam je.. pastu campur dengan sayur2 dll yg ad nutrien hehe..

sy ad mkn jgk . mkn pun smbunyi2 sbb trngin sngt2. tp bkn selalu. sekadar rasa ja. doa yg baik2 utk bby

Mse tgh alhn hari tu ad juga mkn sikit y rendam air panas tu . .tp seeloknya jgn kerap sgt lah

Kita ada jugak mkn sb tgk org makan pastu bau dye xboleh nk tahan memanggil2 utk mkn 😂

Boleh je skdr nk lepas ngidam...tapi xpreggy pon xelok mkn selalu..

makan maggi time mengandung ibarat kita suap anak maggi juga. haha

Boleh. Sy suka makan Mame Cup warna hitam. Sedap weii 😋😋😋

blh sis tapi jngn slalu 😊 https://youtu.be/AcapIU63YaA

blh tp jgn slalu. lepaskan mngidam je ckup lah