tnya jee

ibu preggy hari2 makan maggie bole x

12 Các câu trả lời

Hari2 jgn sis, xelok...😊 2 minggu skali bole la sbb klau nk diikotkn dktr2 pon akn saran kn klau nk sgt mkn maggi sbulan hnya bole skali jek tu yg btol...

jgn la tiap ari sis..megi xde zat pun..byk msg dlm tu.mkn la makanan yg sehat dan berkhasiat masa pregnant ni utk kebaikan baby n diri kita jgk..

Mcm kwn sy.. Suka mkn maggi.. Tp x dgalakkan.. Smpai hsband dia x suh mkn.. Hehe

Sy pun ni tgh struggle terliur nk mkn megie. Tup2 dh ada org up post yg sama 🙈

eerrrr...time terasa nk makan tu byk2 la fikirkan anak dlm perut ye sis...

Blh..klu nk lepas ngidam..tp x d galakkan sbnrnye..jgn mkn selalu

X digalahkan sis mkn hari2 maggie.kalau teringin sgt tu x pe la

Kwn sy sllu mkn megi, anak lahir imun sistem xkuat. Sllu sakit2

Xd galakkan puan...kdg2 tu bolehla lg😊

Xboleh.. Xsihat benda tu klo mkn