Heartbeat

Tdi g check kat klinik, nurse ckp degupan jantung msh xdpt dgr.. Normal ke? 8 weeks pregnant.. Ada tak mamy yg dlm nie experience bnda yg sma?

2 Các câu trả lời

Kalau 8 minggu masi x dpt dgr dnyutan jantung baby, tunggu sampai 10 minggu.. yg penting mindset baik2 makan cukup2 insha Allah next tmujanji dpat dengar denyutan jantung baby..

5y trước

aamiin 😊💖

Yap sbab awal khmilan lgi.. tp doc akan vagi kta temujanji .. pastu next temujanji tu dia akn kasi dgr kita degupan baby kta

5y trước

Ohh, okay.. Tq sis 🤗