ingin tahu

Td tgh hri sy trtido jp..sy mimpi tumpah darah..normal ke tu

11 Các câu trả lời

Saya pun.. Kerap mimpi gugur masa preggy 5-6week.. Suami cakap gangguan tu.. Mmg time preggy ni gangguan lebih senang datang.. Tu sbb boleh jd masalah emosi melampau dan mcm mcm lagi masalah.

Berdoa pda Tuhan..kita bukan menentukan segala2..mimpi hanya mainan tidur..fikir yg positif ya ibu😉

Sya pun ada mimpi mcmtu. Mungkin trauma pregnant yg lepas x menjd. Semoga kali ni baik2 sja...

saya mimpi lagi pelik baby keluar dekat perut macam ada poket

ya...saya pun selalu mimpi pelik2, mimpi yang seram2 pun ada

Sebelum tidur baca surah.. Supaya x mimpi bukan²

Suami pun ckp spe sruh tdo tgh hri buta..hihi..

Tgh preggy ni mg slalu mpi pelik2 sis.. Huhuu..

name pn mimpi

Mmg tu sis kalau awal2 preg...sya awal2 preg slalu mimpi yg kurang baik ... skrng masuk 23weeks.. jrang sda mimpi gitu.. jangan fikir banyak ya pasal mimpi tu