Mimpi Pelik

Hi mommies. Nak tanya, ada tak yang kerap mimpi pelik2 masa pregnant? Sy noticed yg sy mmg kerap mmpi pelik sejak tahu pregnant, bila sy ckp kt husband dia kata tu mainan tdur je. Saya kerap mimpi orang dtg bgi salam. Tapi saya tak buka pintu/jawab salam tu. Latest.. Sy mimpi kakak ipar saya keguguran tp sy pn tak pasti dia tgh pregnant atau tak? Is it normal?

1 Trả lời

byk buka surah2x, zikir semua. mmg time preg. ni , kkdg mimpi pelik2x. saya pun pernah jadi, sampai terfikir bukan2x, tanya org ckp takda apa. tapi lepas buka surah time tidur, mmg okay jah.