normalkah 9week tekan bahagian perut dpt kesan janin?

Td temujanji prtama sy n sekali buat buku.usia kandungan dah masuk 9w,nurse ada check perut,dya tekan2.lpas tu terkejut sbb dah dpt rasa benjolan@bentuk kantung kat perut sy.dya ckp usia kandungan 2bln biasanya masih xdpt rasa benjolan tu.selalunya usia kandungan 3bln n keatas bru dpt kesan.sy bagi tarikh period mang tepat.xkurang n xlebih.siapa ada pengalaman mcm nie?mggu depan sy kena refer ke doctor utk scan n confirm kn usia janin.

3 Các câu trả lời

bila scan nnnti bru boleh tau brpa usia janin .. jgn risau tak de apa2 la its normal ibuu...