Salam, saiz kandungan scan x sama dgn usia kandungan ikut tarikh last period

Kalau ikut kan usia kandungan dalam 8 minggu 5 hari. Pagi tadi perut rasa sakit sangat mcm kena hiris. Pergi klinik gov tp waktu tu dh dekat lunch hour, so dpt test urine je. Doc cakap ada infection. Ptg tu Rasa sakit mcm pedih hulu hati, try pergi klinik swasta pula. Doctor scan then ckp saiz kantung x sama dengan usia 8 minggu tu. Doctor ckp kantung kecil, belum ada janin, usia dalam 5 minggu. Ada yg sama mcm saya ke? Ada possibility ke kandungan sy x menjadi?

2 Các câu trả lời

normal la sis 5w blm nampak janin still awal lg . biasa 8w ke atas baru nampak janin sekali dgr heartbeat bby

3y trước

ya sis normal doc kata mcm tu sebab ikut dr doc scan tu yg betul sis

mungkin cycle date awak bukan 28 hari. kalau 3+ hari mmg akan berbeza

3y trước

sy punya cycle memg 28 hari. period teratur. ada la penah lewat or terawal dlm 2 hari tp jarang la.