32 weeks

td p klinik dpt result minum air gula 2 mggu lpas. alhamdulillah result normal. tp berat trlebih 1.3 kg dlm ms 2 mggu. nurse pesan next checkup kalau berat lebih lg kena repeat minum air gula wlaupun result gula normal. mommies bleh share mcmana kawal berat bdn? sy dh kurg mkn nasi tp still xleh kawal berat. 8 bln pregnant dh naik smpai 6 kg keseluruhan ?

2 Các câu trả lời

Sy 32w aritu naik 4kilo je sis.. masa 28w berat naik 2.1kg kena minum air gula. Tp skrg nurse bgtau spjg pregnen smpai 32w aritu bru naik 4 kilo spatutnye da naik 7-8kilo. Sy xtau nak kurgkan mkn ke nak tmbh mkn.

5y trước

Sama2. 😁

Naik 6kg sikit je tu mommy. Selalunya org naik 10-15kg. 😅😅

5y trước

Maybe sbb naik bnyk dalam 2 minggu. Tp doc sy ckp kalau naik 2kg+ tu yg kena minum air gula. Sy pn naik 6.5kg je tp ada sekali naik 2.5kg., 😂 Baikk sama2