Pregnant test positif

Tarik gugur 25 ogos (6week) .. Now Sy cek upt 23sept menunjukkn upt positif n kandungan dlm 4 week .. Normal ke detect awal? Biasa 6week samar2 lagi kan?

Pregnant test positif
16 Các câu trả lời

Saya pon 26/8 gugur masa 4week , lepastu bulan ni period lambat 6 hari dari tarikh sepatutnya due period check upt naik double line and makin hari makin terang 😍❤️ . kalau ikotkan sekrang 4w5d

4y trước

thnkyou , you pon take care ❤️

Awal lagi tu biasa la samar2 nk pekat test lagi 2 minggu kencing awal2 pagi tu.. Ape2 pon tahniah ye..byakkan rehat n jge diri betul2 k.. Sy doakan urusan dipermudahkan n selamat semuanya.. Amin

sama mcm sy lah sis .. sy keguguran 16julai lepas .. last period 24ogos .. dan kelmarin sy try test naik double line .. tp xpasti brp mggu ..

normal sis saya pun dlu mcm tu pagi” dh p kalang kabut test..padahal period x lepas lagi exited la katakan tup” 2line ...

Tahniah sis . Kalau dapat detect awal maksudnya hcg kuatlah tu . Saya pon sebelum lepas tarikh period dah nampak double line .

ada ka urang yg baru habis haid terus disahkan pregnant? haha saja sy tanya..tfikir pula. tahniah sis.. hehe

mf tanya baby ok ke klau pregnant lps gugur?

memang pregnant ke time ni sis?

Sis cek ni waktu bila ye.. Pukul brpe

4y trước

Ohh yeke.. Ok2

Tahniah puan 😍😍