Positif? Samar2

Hari ni saya test 2 kali guna upt eco dapat positif (samar2). Due period esok 25/4 Nak pinjam mata ibu2 ddan pendapat ni positif ke mcm mn? Ada kemungkinan betul atau chemical pregnancy?#bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

Positif? Samar2
25 Các câu trả lời

positive puan..tp tak apa jangan letak harapan lagi...after 2 weeks buat lg.. atau satgi pergi scan tmpat yg mmg pakar bab sonography okk.. jgn g klinik biasa..dorg boleh cakap..eh xde lg ni..menyampah haha

1t trước

baik...terima kasih sis..🥰 betul tu..kalau klinik biasa pedas sungguh jawapan dorg 😅

Mcm saya dlu pakai hat upt eco jgk,positif. Pastu selang semggu mcm tu beli kt farmasi rm7 sudahnya eco punya lagi terang dari farmasi.last skli sy beli clearblue utk sahkan lagi.inshaAllah ada rezeki sis tu..

1t trước

tahniah sis...terima kasih 🤲🏻👍🏻🥰

sy haritu naik mcmni pagi tu terus pergi klinik swasta untuk confirmkan rahim dah tebal cuma sy taknak buat tvs timetu baru 4week+ 8w sy repeat scan alhamdulillah bby sihat sekarang dh 12w+.

1t trước

tahniah sis...doakn saya juga...lama dah tunggu 🤲🏻🥰

Nti test lg guna brand dipntell, tu mmg accurate. Sy pernah baca ada org guna upt eco dpt positive tp sbnarnya x pregnant. Insyallah sis pregnant, nti scan tvs utk tgk kantung

1t trước

terima kasih 👍🏻

insyaallah positive tu nnt puan Cuba lagi 2@3hari... Tapi apa pun jaga diri jaga pemakanan jgn lasak² yerr.. mudahan ada Rezeki puan dn dpt Berita gembira...

1t trước

baik sis..terima kasih...🤲🏻👍🏻

Alhamdulillah positif sama macam saya kali ke 3 test kemarin terang suda.. sepatutnya saya period 22 hari bulan 4 ni

1t trước

🥰🤲🏻👍🏻

chemical pregnancy kte x bley detect mlalui upt.. upt positive lps tu selang beberapa hari turun darah/bleeding.. tu bru chemical pregnancy..

mashaAllah.. smga urusan smua org dipermudahkan.. yg mana test samar2 smga Allah bg good news ianya mmg hamil dan smooth pregnancy journey😀

1t trước

terima kasih 🤲🏻👍🏻

positive ni sis, pglman sy klau mcm ni baru2 lg.tnggu lg 2 mnggu test balik .beli upt kt watson mcm dip&tell ,disclosure utk lbih yakin.

1t trước

terima kasih 👍🏻🤲🏻🥰

update hari ni 25/04/2024 (sepatutnya period) hari tak tahan nak test 😅 test guna dip & tell alhamdulillah positif.