keluar darah macam period

Tanggal 1/7 lewat period 3hari trus beli pregnant test clear blue digital... Then keluar pregnant 1-2... Sekali hari ni keluar darah macam period..penuh jugak pad..hmmm? Bukan rezekilah jawabnya... Beli mahal2 pun bkan blh percaya huhu...

2 Các câu trả lời

klu nk thu pregnan tme lewat smngu atau 2mngu..Sye bt mcm tu lh..Pastu bru g klinik cek kpastian..Xpe sis cbe lg smga dpt rezekii

Ntah2 mmg sis pregnant tp turun darah. Tengok lg esok2 ada darah lg atau tak. Ape2 pun consult dgn doctor dulu ya.