Test pregnant tapi keluar darah mcm prioad

Hai.. saya nak Tanya yang ada pegalaman pregnant.. saya test Clear blue digital tunjuk pregnant 2-3 week clear blue digital boleh percaya ke? sebab saya first time guna.. saya ada guna yang lain jugak beli dekat farmasi semua positive Tapi sekarang ni saya ada keluar darah dah 2 hari mcm prioad.. tu tanda pregnant atau tak

Test pregnant tapi keluar darah mcm prioad
1 Trả lời

kalau confirm pregnant tapi ada pendarahan kena terus ke klinik/hospital sis