Blurkan gambar sensitive anda

Tak tahu mcm mana nak blurkan gambar sensitive anda? Contoh gambar pad berlendir ataupun pampers bayi penuh najis? Guna fungsi NSFW dkt bawah ni. Jadi gambar akan jadi blur. Takdelah orang pun terkejut nak tengok ?

Blurkan gambar sensitive anda
14 Các câu trả lời

Betul tu.. Tak perlu post pon tak pe gamba² darah ni, bg tahu je sebab kite pon tahu rupe darah tu mcm mne. Just explain, tapi apa² pon confirm semua org soh jumpa dokter kan😂😂

5y trước

Saya percaya community theAsianparent tidak menghukum mana-mana pihak yg upload gambar apa pun. Tapi kalau ia sensitif, tick lah fungsi NSFW yg boleh blur gambar tu. Ada sesetengah ibu tak tahu nak tanya di mana. Jadi janganlah judge mereka kalau mereka bertanyakan soalan 😊