nak tanya

tak bole ke berhubungan intim dgn suami ketika usia kandungan 5 bulan dan ke atas sbb org tua2 ckp kalo bhubungan dgn suami 5 bulan keatas anak akan ada masalah nti ketika lahir contoh, anak tu akan sumbing? betul ke ??

21 Các câu trả lời

Mitos je tu 🙊🙊

xde mslh.. bleh je..

Hahaha..merepek je..

hahah nda lah.

Sy tunggu hari bersalin lg pun bersama juga😂😂dok cakap..baik utk pembukaan rahim..

Boleh la....first dulu sy pon tkut² tpi dokter lgi menggalakkan kecuali uri ada kat bawah tu yg bahaya untuk bersama

Mengarutla sis..sok laki xdapat dr isteri dia cari lain baru tau..msa prgnt xbole bsama msa pantang lagila xbole..org laki di jgn diabaikan kalau bab2 keinginan seks dia..kang lain cerita sepe nak tanggung..

baby kan duduk dalam air mentuban .. bukan husb sis cucuk kene baby pun ... yang saya tau la

jgn kuat2 da lah

Xbetul tu sis