Hi 5week pregnant nak tny usia kandungan ke berapa bole bersama dgn suami? ?????

1 Trả lời

Hi sis. Tiada waktu yang spesifik sebenarnya. Tapi kebiasaannya pada 2nd trimester, sebab waktu ni bakal ibu dah kurang mengalami morning sickness dan keadaan janin pun dah kuat dari 1st trimester. Ianya juga mengikut ketahanan badan seseorang. Tapi kalau sis ada potensi atau mengalami masalah pendarahan ke better dapatkan nasihat doktor dahulu ya.