berhubungan intim

Apakah bole dalam seminggu sekali berhungan intim dengan suami

12 Các câu trả lời

Sis check dulu dgn doctor. Sebab mcm saya x boleh bersama suami. Sekali seminggu tu dikira maximum. Sebab kedudukan placenta tak mengizinkan utk bersama suami sgt. Saya kena tunggu 5 bulan ke atas dan check lagi sekali sama ada boleh bersama lebih kerap atau tak. Sekarang saya 4 bulan.

Ada hubs suka tgk wife dia preggy, nampak glow & santek ! So dorang aroused slalu. Hubs sy suka mintak pagi2 bila sy dh masam2 pas subuh & peluh2 skit. Heheh blh je bersama, it makes u happy. 🤣

2y trước

betul tu sis..suami saya pun kata yg sma..dia suka tngk saya tngh mengandung ni..suami kata time mengandung ni suami nampak saya lebih cantik,lebih seksi,lebih menawan katanya..tu yg hampir tiap malam minta nak bersama..

Sy masa 3 bulan awal preg x bersama....risau terganas ke baby x kuat lg... Dh masuk 7 bulan pun x bersama sbb perut dh besar lg pun sakit kt bawah tu...

Saya stiap hari.. Suami nk hari2 jnji kite bdn kite ok. Maybe Perubahan hormon lbh terangsang ketika prggey.

Yg tiap mlm tu rajinnye mandi wajib. Huhuhu

Sy xde nafsu nak bersama lgsg sejak preggy.

Suami sy ckp kalau hri2 lg bagusss😂😂😂

5y trước

😅

Saya tiap malam. 🤣🤣🤣🤣🤣

Bole jer 3x sminggu lg bagus

Boleh apa salahnya